Nieuws

OVM zet deuren open voor alle Heise ondernemers!


Op 28 september slaan Tennis & Padel de Krekel en OVM de handen in een om alle ondernemers van Mariaheide bij elkaar te krijgen. Deze aankomende activiteit is namelijk voor alle ondernemers uit Mariaheide. Als ondernemersvereniging geloven wij in de kracht van netwerken en het delen van kennis. Het huidige aantal van 50 leden lijkt al best flink, maar schrik niet, 100 tot 150 ondernemers zijn nog geen lid! Daarom vinden wij het belangrijk dat iedere ondernemer kennis kan maken met de vereniging.

Dit gaan we doen in een informele setting waarbij sport en spel, netwerken en gezellig borrelen centraal staan. We starten om 16:00 uur met het sport en spel gedeelte, want we hebben een nieuwe sport erbij in Mariaheide! Hanneke Ketelaars zal het programma openen met een korte introductie over het bedrijf en de nieuwe sport (Padel). Vervolgens zal er een clinic plaatsvinden voor de ondernemers die kennis willen maken met Padel. Het leuke aan Padel is dat je het na 30 minuten al onder de knie hebt en de eerste rally’s kunt spelen! Dit is je kans om samen met andere ondernemers kennis te maken met de sport.

Rond de klok van 19:00 uur steken we de bbq aan en gaat de feestavond beginnen. Voor de ondernemers die geen interesse hebben in de kennismaking met Padel is dit ook het moment om aan te sluiten bij de activiteit. Rond 01:00 uur tappen we dan het laatste rondje, om vervolgens terug te kijken op een succesvolle avond met hopelijk alle heise ondernemers.

Aanmelden is geheel kosteloos en kan via de volgende link: https://podio.com/webforms/23291120/1665121, het is ook mogelijk om een mail te sturen naar ovmariaheide@gmail.com. Uiteraard kun je daar ook je eventuele vragen stellen. Wij hopen jullie 28 september (16:00 uur) allemaal te mogen verwelkomen op Tennis en Padel de Krekel.

Leden & bestuur Ondernemers Vereniging Mariaheide.

Terug