Nieuws

OVM op bezoek bij de Wit Metaaltechniek


Op 17 november waren we te gast bij Rick en Bianca de Wit. Zij hebben onlangs hun nieuwe bedrijfspand geopend aan de Voltaweg in Veghel. Door uitbreiding van de orderportefeuillle groeiden ze op de Bolstweg uit hun jasje.

Na de ontvangst met koffie en thee kregen we in de grote bedrijfshal een rondleiding van Rick en enkele van zijn personeelsleden. Die demonstreerden de nieuwste computergestuurde machines. Ook kregen we de zelf ontwikkelde groentesnijmachine, die vooral door aspergetelers wordt gebruikt. De Wit maakt vooral producten voor transportsystemen. Maar daarnaast neemt het bedrijf ook veel andere opdrachten aan van bedrijven of particulieren. De Wit bedient zijn klanten graag op hun wensen. Klantvriendelijk en zonder tijdverlies. Roestvrij staal, aluminium en staal zijn de meest gebruikte grondstoffen.

Na deze interessante uitleg stond Mathijs van Donzel van adviesbureau Nehem.nl al klaar voor het volgende programmapunt. In vier groepen kregen we stellingen voorgelegd. Deze brachten een levendige brainstormsessie teweeg, die de organisatie binnen de Ondernemersvereniging op een hoger plan moet brengen. Maar ook individuele ondernemers konden hier wel tips uit halen. Veel goede ideeën kwamen op tafel. Een vruchtbare discussie dus. Wie er niet was, heeft wat gemist!

Rick en Bianca bedankt voor de gastvrije ontvangst en succes met jullie mooie bedrijf.

Bekijk meer foto's Terug