Nieuws

Ondernemers Mariaheide op bezoek bij DHL


Op vrijdag 18 oktober is de Ondernemersvereniging Mariaheide op bezoek geweest bij het distributiecentrum van DHL in ’s-Hertogenbosch. De excursie werd afgesloten met een feestavond bij Café D’n Brouwer in Mariaheide.

Twintig ondernemers gaven zich op voor het werkbezoek aan het distributiecentrum van DHL. Na een algemene presentatie onder het genot van een broodje, bekeken de ondernemers het sorteerproces in de bedrijfshal. Hier verwerkt DHL ruim 7.000 pakketten per dag.

Als afsluiter van dit educatieve bezoek organiseerde OVM een feestavond in Café D’n Brouwer. Hier kwamen ook ondernemers op af die niet in staat waren DHL te bezoeken. In een levendige sfeer praatten de leden na over het uitstapje en legden ze waardevolle contacten.

Het bezoek bij DHL is één van de vijf excursies die OVM jaarlijks organiseert. Tijdens deze excursies halen lokale ondernemers de onderlinge banden aan, leren ze van elkaar en beleven ze een gezellige dag.

De OVM bestaat uit ondernemers uit Mariaheide en ondernemers die een sterke band met de plaats hebben. De vereniging, die nog relatief jong is, verwelkomt nieuwe leden. Met hun aanmelding staan ondernemers sterk tegenover de gemeente, blijven ze op de hoogte van interessante ontwikkelingen en kunnen ze netwerken met andere ondernemers.

Terug