WeCreate it

Met oog en zorg voor detail staat Joris al klaar om ons te ontvangen. Nog voordat we aangebeld hebben gaat de deur al voor ons open en worden we met een lach en een groet binnen gehaald. Joris gaat voor gastvrijheid en ruimte bieden aan zijn klanten. We ontdekken dat al voordat we de drempel overstappen en zien en horen het terug in het verhaal dat hij vertelt.
In 2006, nog tijdens zijn opleiding, is Joris gestart als zelfstandige. Hij heeft het werken in de opleiding vorm gegeven. Werken met studeren gecombineerd in plaats van andersom. Zijn ondernemersgeest kreeg er vorm. Gaandeweg ontstond er alleen maar meer plezier om opdrachten te vergaren. Hij hielp mensen op weg, plezierde zijn klanten en kreeg zelf steeds nieuwe uitdagingen.

Met ‘WeCreate it!’ doet Joris dat nog steeds. Hij houdt van een uitdaging in zijn werk en zoekt steeds naar vernieuwing.  “Het mee mogen denken met klanten maakt het werk leuk. Ik vind het een uitdaging om met minimale capaciteit maximale resultaten te behalen. Om elke klant zichtbaar te maken op het internet en het internet voor de mens te laten werken”, aldus Joris. Zijn pretoogjes  gaan glinsteren als hij erover spreekt hoe klanten groeien door de mix die Joris weet te maken. Aan de voorzijde met wat zichtbaar is in woord en beeld en aan de achterzijde met techniek en hosting
Zijn aandacht gaat duidelijk uit naar oplossingsgericht werken voor de klant. En hij praat over de resultaten die hij geboekt heeft voor klanten die hij geholpen heeft zichzelf op internet te verwezenlijken. Zijn werk is breed uiteenlopend van een responsive webapp tot platform ontwikkeling en dat is precies waar hij van houdt.

Joris van Asseldonk is naast directeur, eigenaar van ‘WeCreate it’ ook secretaris van de Ondernemersvereniging Mariaheide. Ook hier zien we hoe hij in beweging blijft om te zoeken naar  verbetering en gemak voor de vereniging. Zowel voor het bestuur als de leden. Ik ben vanaf de oprichting actief en vindt het leuk elkaar te zien en te ontmoeten. Tijdens zo’n activiteit van de ondernemersvereniging spreek je elkaar toch anders en hoor ik meer over de ervaringen en de ontwikkelingen in hun bedrijf.