Schepens Interieurbouw

René is zelfstandige sinds 10 oktober 1994 en meubelmaker pur sang. Vanuit zijn werkplaats doet hij voorbereidend werk voor alle soorten interieur en verbouwingen. Wanneer we vragen wat dit inhoudt komt de telefoon tevoorschijn. De beelden van projecten worden enthousiast door een verhaal ondersteund. Hij geniet duidelijk van zijn werk, waarmee hij al veel mensen vooruit geholpen heeft. De kracht zit erin dat René maatwerk levert en om zijn woorden te gebruiken: “Als jij het kan tekenen, dan kan ik het maken”. Maatwerk, zodat het aansluit bij de wensen van de klant. Zoals bij een sieradenwinkel, waar hij momenteel voor bezig is, met specifieke wensen. Alles is hier handwerk en maatwerk. Tijdens de rondleiding door de werkplaats komt er opnieuw een glunderend gezicht als hij over zijn werk vertelt en de bijbehorende foto’s laat zien.

René is sinds 1994 zelfstandig ondernemer en het bevalt hem prima. Het verschil met werken voor een baas was in zijn beleving destijds ook niet zo groot. Hij kende al veel vrijheid en zelfstandigheid uit dit werk in loondienst. Maar ook inkoop, zelf invullen de discipline die erbij hoort. Vanaf dag 1 waren er opdrachten voor “René Schepens Interieurbouw”. Via bekenden en mond tot mond aanbevelingen van bestaande klanten is het uitgegroeid tot wat het nu is. René heeft een team waarmee hij samenwerkt, ieder heeft zijn eigen kwaliteit en hier helpen ze elkaar mee vooruit. Hij gelooft in vakmensen en zal altijd proberen de lokale vakmensen in te schakelen voor een project. Ieder zijn of haar kwaliteit! Zo ziet hij ook OndernemersVereniging Mariaheide als een aanvulling om elkaar beter te leren kennen en vooruit te helpen. Het is er altijd goed georganiseerd, informeren goed en René leest er altijd alles van. Fijn geregeld!  Wat zijn graadmeter voor zijn kwaliteit is? Dat mensen tevreden zijn én dat ze ermee geholpen zijn! Dat de klant enthousiast reageert op het eindproduct, dat is waar René Schepens het voor doet.
Een ander bedrijf waar René Schepens actief in is, is Moga. Hier wordt zijn timmerwerk ook weer optimaal benut voor verschillende (buiten)producten.