Inner Dreams

Actief en ondernemend van jongs af aan. Dit maakt het niet vreemd dat Leonne Meijs van Inner Dreams in het ondernemerschap terecht gekomen is. In 2005 is Leonne gestart met Inner Dreams. Hierin heeft zij gevonden waarin haar bevlogenheid tot haar recht komt. Dit is ook terug te horen en te zien in haar enthousiaste wijze van voordoen en vertellen.
Balans in doen – denken – voelen. Alles vanuit het gedachtegoed dat lichaam en geest een samenwerkingsverband zijn. De focus ligt op ‘work-life balance’ door vitaliteit. Het zijn de persoonlijke ervaringen die haar ondernemerschap nu succesvol maken. Ze weet van aanpakken en doorzetten, maar ze weet ook waar je het over hebt als het niet lukt, je niet lekker in je vel zit, je je terneergeslagen of uit balans voelt.

“Het leven draait om doen waar je blij van wordt en zo onderneem ik ook het liefst. Ik heb me daar wel eens van af laten leiden. Ervarend leren noemen ze dat, toch?” Er ontstaat een grote lach en het enthousiasme neemt toe als Leonne vertelt hoe zij dit nu in haar werk uitvoert. Hoe belangrijk het is om plezier te ervaren, balans tussen hoofd, hart en buik. Emoties en gevoelens hebben een andere taal en zijn niet altijd op dezelfde manier te (be)grijpen. In de uitleg worden verbanden gelegd met symbolieken en verbindingen in de taal: “Je poot stijf houden. Toch niet gek dat ik dan in mijn werk  lichamelijk bij iemands benen uitkom?” Je ziet de glinstering in de ogen ontstaan bij het maken van deze verbindingen. “Mijn werk is soms net puzzelen en van daaruit meer en nieuwe mogelijkheden creëren en daar houd ik van!” Juist in de interactie tussen verbaal en non-verbaal groei je. Dat zie ik ook zo in mijn samenzijn met andere ondernemers. Juist in de interactie met elkaar groei je als mens en als ondernemer. Daarom vind ik het ook leuk bij Ondernemersvereniging Mariaheide aangesloten te zijn. De bedrijfsuitjes geven extra veelzijdigheid en de ontspanning die daar altijd bij aanwezig is, maakt het voor mij leuk om erbij te zijn! Achter elke vitale onderneming schuilt een vitale ondernemer en OVM draagt daar met haar activiteiten zeker aan bij!